dertiende dag zaterdag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu dertiende dag zaterdag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu

dertiende dag zaterdag

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Myrna

29 April 2007 | Aruba, Oranjestad

Hesther had nog een paar stukjes dus ik ben vandaag gewoon 'sochtends gaan werken. Compenseert met de uitjes die we doen ;-) Daarna zijn we gaan touren met de auto. Tussendoor hebben we sophie opgehaald en naar dr nicht gebracht *die slaapt daar vanavond* we hebben echt een onwijs mooie route gereden langs de noord kust waar mensen allemaal aan het windsurfen waren. Daarna gingen we kijken in dde grotten. Was echt prachtig enje kon er zo inlopen. Een deel van het steen was gesleten door wind of water en een ander gedeelte WAS magma supercool ik heb een foto waar het duidelijk op staat. In de grotten zijn ook nog een heleboel vleermuizjes sweet... :D jeah

We hebben ook nog getourt door natural park. Overal liepen geiten en het was prachtig met alle bergen en op de achtergrond de zee die om hoog spatte tegen de rotsen jumjum.

We hebben nog wat mooie huisjes bekeken en dorpgenootjes gezien *ezels* die hier overgends voorrang hebben dus ik kan hier ongestoord de straat oversteken!HHAAANDIIIG!!

Oh ik ben vergeten te vertellen dat we supper lekker gegeten hebben tussen de middag... bij een heel druk *qua geluid ook* restourantje met echt super lekkere kip!!! whaaa Kwijl.

Aan het einde van de dag waren de kids moe... Alisha lag al lekker te slapen in de auto... die heen en weer werd geschud door de stenen in de weg maar dat was een detail... En joeri wilde ook graag naar huis... Nou moet ik zeggen ik ben ook bek af dus ik ga nog ff slapen. De airco staat al aan dus ik draai me zo ff om.

Ik ga vanavond naar de film... cool hihi En daarna naar paddock. Maarten *een vriend van mn broer* belde me vandaag of ik heen ging want de vorrige keer heb ik hem mis gelopen. Lijkt me gaaf.

Bis morge truste

• 29 April 2007 - 06:46

Natasja:

Wouw nu ben ik nog jaloezer dan net...

• 29 April 2007 - 13:36

Hesther's Creations :

Wat heb ik weer een parachtige voto gemaakt zal ik maar zo zeggen van u in de kip kirikiri grot.....
    Enne....ik heb nog effe aan de zijkant van onze gek op bloemen buzzzz gekeken maar we hebben niks gewonnen met het krassen....

• 29 April 2007 - 16:52

Gerda:

Hoi Pie,
    Gefeliciteerd met je broer. Want die is vandaag jarig. Hiep hiep hiep HOERA!!
    In een bijlage van de telegraag van zondag stond het e.e.a. van Aruba en Curacou. Waar de mooie, bijzondere plekken van de eilanden zijn te vinden. Ook het duiken,snorkelen en met een of ander apparaat (lijkt wel een bus) waarmee je de diepte in kan gaan en onder de zeespiegel het kan gaan bewonderen. Duurt ong 45 miniuten.Erg gaaf om te zien. Succes met genieten, maar dat zal als ik je verhalen o lees, geen probleem zijn.
    Toedels en tot de volgende keer. Hoe vieren ze daar eigenlijk koninginnedag??
    Daar moet je de volgende keer wel iets over schrijven en evt foto's van maken. Doen ze ook aan vrijmarkt, koek happen enzo. hebben ze daar koninginnenach?

• 30 April 2007 - 11:21

Suzanne En Moniek:

Hallo Myrna,

Wij hoorden van hesther dat jij nu bij haar was te stage lopen. Wij gaan 26 augustus naar Aruba toe om bij hesther te gaan stage lopen. Ik zie dat je al veel hebt gedaan en het er ook mooi is. Wij krijgen steeds meer zin om te gaan vertrekken. We hebben nu de vliegtickets in huis dus we kunnen niet meer wachten. en jij bent daar ook samen met een vriendin of ben je er alleen???? Ik hoop dat je nog lang kan genieten en zal je de groetjes aan hesther en fam. willen doen??
    hoop dat we een beetje contact houden zo dat wij op de hoogte gehouden kunnen blijven zodat we nog nieuwsgieriger worden..

Groetjes Moniek en Suzanne