Stagere's Hesther - De belangrijke punten - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu Stagere's Hesther - De belangrijke punten - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu

Stagere's Hesther - De belangrijke punten

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Myrna

30 April 2007 | Aruba, Oranjestad

Intro - Nieuwe stageres van Hesther komen in augustes stage lopen...

_dames het is hier echt super! Ik slaap samen met sophie (een meisje van mijn school) op een kamer op loopafstand van de stad) Dit is super lekker omdat we geen auto hebben (en geen rijbewijs) wat overgends wel super handig zou zijn geweest!!! De huur van de kamer delen we dat scheelt het is net zo duur als in nederland. 200 eu pp ongeveer Maar je krijgt niet voor niets uitwonende studie financiering ;-) Ook zou ik je ov inleveren voor de tijd dat je weg bent daar krjig je ook nog geld voor. Een factoortje 30 in de schuw is ook te doen *ik ben momenteel kreeft* had geen waterproof opgesmeerd.

Dingen die je echt in je koffer moet hebben:
-100 paar slippers *kan je hier evt. ook kopen
-Zonnebrand *niet in je handbagage mijnes was afgepakt*
- Zeker 2 bikini's
-zonnebril
-chocola *want dat is hier echt duur
-Een laptop met draadloos internet Ik weet niet waar jullie gaan slapen maar hier heb ik het wel en aders Hesther misschien
-aftersun :)
-Haarmouse *daar kan je kakkerlakken mee ombrengen*
-Een onderwater cam
-Het kookrecepten boekje van je moeder
-grooooote strandhandoek en een strandbal

en the usual stuff

Als je een papiertje in t vliegthuis krijgt moet je je adres waar je verblijft en het aantal dagen dat je blijft invullen *handig om bij de hand te hebben* Ook moet je invullen dat je op vakantie bent anders moet je een werkvergunning aanvragen. Voorderest... vergeet je paspoort niet :)

Nog meer vragen... vraag maar raak

• 09 Mei 2007 - 07:45

Moniek & Suzanne:

Heey Hallo,

Bedankt voor je leuke tips. Hier zullen we heel veel aan hebben. We hebben al een paar keer op je site gekeken. Het zier er echt goed uit. Hierdoor krijgen wij ook steeds meer zin om naar Aruba te gaan. We kunnen ook niet wachten tot het eind Augustus is.

Groetjes Moniek & Suzanne

• 17 Mei 2007 - 19:31

Suzanne En Moniek:

Hej hallo Myrna,

Hoe gaat het daar op Aruba???? sorry dat wij een tijdje niets hebben geschreven. Wij hebben het namelijk erg druk met school op dit moment. Wij hebben aankomende dinsdag een vakbeurs. Hierbij moet je zelf een product bedenken en uitvoeren. Hiervoor moet je ook een soort bedrijfsplan opzetten en ga zo nog maar even door. Je moet dit allemaal presenteren voor bankmensen, accountants, vakmensen, enz. erg belangrijk allemaal. Maar wij hadden nog wel een vraagje aan jou, wij vinden het ook leuk om zoon site als ju bij te houden maar zijn hier ook kosten aan verbonden??? bijv. om foto's te plaatsen. Wil je de groetjes doen aan Hesther en haar gezin????

Groetjes Suzanne en Moniek