twaalde dag vrijdag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu twaalde dag vrijdag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu

twaalde dag vrijdag

Blijf op de hoogte en volg Myrna

29 April 2007 | Aruba, Oranjestad

Beetje laat maar ik had geen tijd om vrijdag wat te schrijven *dukke dag hihi* We hebben 'sochtends het hele eiland afgezocht naar rozen en vonden uiteindelijk de gele rozen bij flora market. Hiermee hebben we twee stukjes moeten maken. Ook hebben we nog wat rekeningen opgehaald. Stiekem hebben we nog een beetje geshopt want ja ik moest nogsteeds slippers hebben. Ik heb nu uiteindelijk mooie zwarte *cooliejoelie* En ik heb ze gehad van Hesther omdat het zo lekker ging/gaat met secretaresse dag... sweet :D We hebben het in de auto nog even gehad over Nathalie Holloway *meisje dat hier twee jaar geleden werd vermist met een rijke papa* Toen we bij een advocaten kantoor een rekening gingen ophalen *ik zat in de auto maar hoorde het verhaal van Hesther* hoorde we dus dat ze diezelfde middag een vloer aan het openbikken waren waar ze mogenlijk in kon liggen. Die vloer is gestort een paar dagen na haar verdwijning. De vloer is van de ouderdvan jordan *hoofdverdchte* We hadden dus echt onwijze hotnews.

Na het werke heb ik snel ff outfit veranderd en ben ik opgehaald om naar paddock te gaan. Sophie kwam later. Er speelde een bandje in Paddock Nederlands. EN was onwijs gezellig. Later hebben we Sophie van de mainstreet opgehaald. We waren vet laat thuis uurtje of 11 denk haha en hebben nog ff wat gegeten want dat had ik nog niet gedaan. Marcel at ook nog ff mee. We hadden iets met aardappelen en gehakt... beetje wearde combo. Ook hebben we met zn drietjes nog oustin powers afgekeken. Sophie ging al wat eerder naar bed. Onze nieuwe buurjonges kwamen er ook nog ff bijzitten... aardige gasten. Ik lag uiteindelijk om half 2 in mn nest en ben als een blok in slaap gevallen.

• 29 April 2007 - 06:42

Natasja:

Jap... het is je weer gelukt ik ben jaloers! :p