negende dag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu negende dag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu

negende dag

Blijf op de hoogte en volg Myrna

25 April 2007 | Aruba, Oranjestad

Vandaag hadden we een drukke dag... Ik ben van +/- 8 tot 23:30 weg geweest.

Ik dacht dat Hesther me om 9 uur op zou halen maar rond 8:30 stond ze al voor de deur... Ik had me een beetje vergist... maakt niet uit want ik stond toch al klaar. *vroege vogel* We ginge gelijk bij flora market bloemen halen en hebben daar ook sophie gedropt. Allisha was ziek *waterpokken* en mocht niet naar de peuterspeelschool dus is de ze hele dag meegegaan of thuis gebleven. Roel heeft bij de bouwmartk nog spullen gekocht voor de container *Huisje dat op het land dat Roel aan het bouwen is met als basis een container* We hebben een aantal stukjes gemaakt. Deze weg gebracht en nog rekeningen gebracht. Lekker geluncht Stukjes gemaakt. Joerie opgehaald... Ben bij Hesther blijven eten.. zuurkool lekker :P En we zijn daarna aan de stukken van secretairy day begonnen. De hele dag door kregen we steeds meer bestellingen en het was hoog opgelopen. Zo hoog zelfs dat we echt tot 11/12 uur bezig zijn geweest!! Wel erg lekker. Als laatste heb ik 4 bijna dezelfde stukken snel in elkaar geflanst en ze waren allemaal ook nog crea... allemaal anders allemaal dezelfde materialen ongelovelijk.

Ik ga nu echt slapen want ik ben kapot haha

bubaaj *foto's komen morgen... heb er de kracht niet meer voor*

• 25 April 2007 - 09:32

Petra Lelie:

Hoi Myrna

Hoe gaat het? Gister had ik je aan de telefoon. Voor mij was het een heel gek gesprek omdat ik mezelf twee keer hoorde, dus ik hoop dat ik niet te vreemd overkwam. Maar goed ik bel nog wel een keer. Hopenlijk gaat het dan beter.
    Is het bij jullie ook secretaressedag? Hier in Nedreland was het vorige week donderdag. Wel grappig dat ze het daar ook hebben.
    Ik heb nu eens goed al je foto´s bekeken en Hester had gelijk. Ik had nog lang niet alle foto´s gezien. Nu kan ik ook zien waar je stage loopt en wat je zo al gemaakt hebt. Vooral die Helconia´s zijn gaaf. Daar groeien ze vast overal.
    De winkel ziet er van buiten gezellig uit, en niet zo klein uit zoals Hester het omschreef. Maar met die drukte is elke winkel te klein.
    Werkse weer en veel plezier!
    Groetejs petra

van uit een zonnig Nederland.

• 25 April 2007 - 11:37

Natasja:

Jeetje dat is wel lang door werken zeg! Ik ben vandaag lekker vrij en het is mooi weer :) voor mijn gevoel is het 30 graden.

• 25 April 2007 - 12:10

Gerda:

Hoi Meer,
    ook van mij af een toe en berichtje. Als ik nieuwe berichten heb en jij bent daar 1 van is dat het eerste bericht wat ik open. Weer benieuwd naar je avonturen, nieuwe bloemstukken en gekke dieren die op je pad zijn verschenen.
    Vanmiddag ga ikmet oma naar chris, papa en mama en luuk toe. Chris had vandaag zijn eindgesprek dus gaan we dat een klein beetje vieren.
    Jij heel veel plezier en ik wacht je berichtje morgen, overmorgen enz weer af.
    kus je tanteje

• 25 April 2007 - 15:51

Oma:

hallo myrna,een berichtje van oma. Ik merk wel dat je echt op vakantie bent. En ik gun het je van harte. Enne....zo een tijd krijg je misschien nooit meer.De foto's van de stukjes zijn erg mooi. (stille hint) maar ik wil je wel terug zien. De kus van je oma

• 25 April 2007 - 21:35

Webmaster: