Tiende dag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu Tiende dag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu

Tiende dag

Blijf op de hoogte en volg Myrna

25 April 2007 | Aruba, Oranjestad

25 april... belangrijke dag... 1 Secretaressedag 2 Mijn broer *chris* heeft vandag zijn eindgesprek voor zijn diploma pabo.

Omdat we gister hard en lang hadden doorgewerkt was het vandaag bezorgen. Hesther heeft er een paar weg gebracht we hebben er samen een paar weg gebracht Ik heb er ook 1 in mn eentje bezorgd in de bank op verdieping 4 :D Die mevrouw had wel meer bloemwerken staan. Voor ik het wist kwamen er uit alle hoeken en gaten dames aangelopen om het te bekijken en te bewonderen. Het verschil tussen Hesther's bloemwerken en andere bloemwerken is duidelijk te zien. Om het maar even hard te zeggen. Hesther heeft WEL verstand van trands en vernieuwing. De anere stukken kun je je inbeelden als; Gipskruid met rode anjers en een " prachtige" strik. Of je kunt gewoon een oud stoffig bloemschikboekje van 50 jaar geleden uit de kast trekken (als het niet 100 is) Je moet er van houden zegmaar.

De mevrouw bij de tantarts was ook super enthousiast. Als je hier een bloemetje wegbreng waar je een halfuur aan hebt gewerkt word het zo verschrikkelijk gewaardeerd. En alleen dat al geeft je een goed gevoel om er nog eentje te maken.

Na het wergbrengen hebben we gelunched *jajaj de zakenvrouwjes hebben weer geluncht ;-) * Op een prachtige plek overgends!!! *zie foto* Hebben we de dvd van mijn bruidsshow gekeken.

Mocht er trouwens een klasgenootje dit lezen.. heeft iedereen hem ontvangen?

Ik ben iets eerder naar huis gebracht omdat we een rustig middagje hadden waar in we nog wel een paar bestellingen kregen voor moederdag.

En chtis, ONWIJSSSS goed van je (Y) top man!!!! En geniet van je bloementje *jajaj ik heb echt aan je gedacht hoor!!!* Mocht je nog geinterreseerd zijn in een weekie werken op aruba dan kan dat in het leraren vak! en het verdient hier top!! Denk er nog maar ff over na... kans van je leven!

*dit is btw ook de eerste dag dat ik regen heb gezien op aruba *woow* en de eerste dag dat ik een leguaan aan de kant van de weg zag staan. We zijn vanplan enge beesten op te gaan zoeken en foto;s ervan de gaan nemen. Ook gaan we binnekort kristallen zoeken op de kristallen berg *je zou hem maar in je achterthuin hebben*

We gaan zodrekt stappen bij paddock... alst goed is kom ik daar maarten tegen *vriend van chris* grappig toch! Tis woensdag altijd studenten avond in het "Nederlandse caf'e"

Bubaaj

• 26 April 2007 - 05:06

Maatje!! :

Maatje, maatje, ik heb geen dvd gehad hoor!! Heb je mn vorige berichtje wel gezien? Ik ga je wel ff mailen binnekort, dan weet ik zeker dat je het leest.. Komt goed maatje!! Veel plezier daaro!! En btw, tis hier lekker ook mooi weer nu!! :D:D
    Tot gauw!! =xxxx=

• 26 April 2007 - 07:06

Timmes!!:

Heey myr,
    Ik zal je ook maar ff mailen binnenkort en ik zal aan je denken als ik het kaartje krijg!! Veel plezier daaro,

Ciaooo xx

• 26 April 2007 - 12:42

Mama:

hoi lieffie
    gister een beetje feest gehad vanwege Chris, vandaag de dvd's van de bruidsshow opgestuurd naar Sylvia. Je vader zou het doen, maar was het vergeten.Gaat-ie? Is Hesther ook tevreden over je werk?Ik vind de stukjes in elk geval prachtig,heb jij ze allemaal zelf gemaakt die op de foto's staan? Ik wil je weer eens bellen,misschien vanavond?

• 26 April 2007 - 17:58

Oma / Gerda :

Hoi Pie,
    Oma vond de verslagen van je erg leuk. Ik ga ze voortaan uitprinten en neem ze dan mee naar oma. Dan kan ze ze thuis lekker op der gemakkie lezen en aan der buren laten zien hoe trots ze op je is. Der kleinking helemaal in Aruba!! Ze vertelde dat ze nog iets vergeten was. 1 raden!!!
    inderdaad theezakjes. Oma is heel erg bang dat je het in alle drukte vergeet.
    Maar dat doe jij natuurlijk niet.ahum
    Leuk trouwens die bloemen voor je broer. Dat heb je goed gedaan!!
    Lekker voor jullie zo een buitje regen.. daar zitte wij ook een klein beetje op te wachten. Wordt nl gek van de hooikoorts.
    En mijn tuintje snakt er ook naar. Je zal zien dat we straks mega buien gaan krijgen. pfff
    Tot die tijd er maar een beetje van genieten. Oke dit was het wel weer. Groet en tot horens.

• 27 April 2007 - 03:38

Webmaster:

Oma... ze hebben hier heel veel inport theezakjes maar dat is ook leuk toch?
    gr Myrna

• 27 April 2007 - 07:43

Sil :

hay hay je heb het echt nog onwijs gaaf!! echt leuk joh hier is het nu ook wel lekker weer al een paar dagen (vrij 27 april) heb je verhaaltjes al een tijdje niet gelezen maar lees dat je het nog erg leuk heb!! veel plezier nog!! Dikke kus sil
    p.s. ik heb nog geen dvd van de bruidsshow gehad hoor maar hij komt vast wel :P dan zal ik em naar iedereen sturen kusjes