zaterdag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu zaterdag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu

zaterdag

Blijf op de hoogte en volg Myrna

05 Juni 2007 | Aruba, Oranjestad

Na een beetje lekker uitslapen ben ik gaan souvenir shoppen. Eenmaal in de stad aangekomen begon het keihard te regenen!!! Maar ik zat toch net in een overdekt stukje. Op een gegevenmoment bevond ik me zwaar buiten het centrum omdat ik op zoek was naar een bepaalde winkel. Marcel zijn nichtje wist waar die was maar die had hij nog niet gesproken. Ik hervatte mijn weg terug. Ik kwam jilles nog tegen onderweg,... en thuis sprong ik als een besweet en bekleefde gek gelijk onde de douche! wat misschien niet echt handig was want daarna gingen we naar het strand. Daar kwamen we Roel en Alisha nog tegen.

'Savonds zijn we uit gegaan in Carlos en charlies. Er was ladies night... gratis entre en gratis drankjes tussen tien en 11. We kregen de drankjes in een soort van hele grote doorzichtig velgekleurde zandloper. Heel cool. Ik herkende de entertaier... dat ws een vriend van Hesthter... hij heeft mij geleerd hoe je een tequilla moet drinken (Y) toppie!

Daarna moesten we naar de wc... en de hele carlos vol zat met meiden die gratis hadden gedronken kon je er ook wel op rekenen dat er een rij stond van hier tot tokio en daar had ik geen zin in. Daarom zijn we *met moeite* naar buiten gegaan. En bij de paddock wezen plassen. Daarna zijn we naar de mabo jambo gegaan waar ik in een stukje glas ben gaan staan. Voorderest was het wel hardstikke leuk. Heb nog gedanst met een neger die Arjan hette haha.. echt cool. Daarna ben ik nog met Victor naar het strand gegaan waar we echt vet interresante gesprekken hadden... maar ik viel in slaap toen ik me bed rook ;-)

• 05 Juni 2007 - 11:57

Gerda:

JAAAAAAAAAAA. weer bonuspunte.
    Vandaag is je nichtje Lisan via Madrid op weg naar Guatamala voor bijna 8 weken!Ze bleven in Hoofddorp slapen zodat ze niet zo achterlijk vroeg weg hoefde vanuit Beuningen. Ze mocht er al lekker vroeg uit. (4.00 uur) en dat betekende dat ik dus ook wakker werd.
    Pfff. Ben dat (gelukkig) niet gewend.
    Maar gelukkig het is eenmalig.
    Ik denk dan ook dat ik vanavond oo zo weg ben als ik me mandje ruik!
    Toedels!!

• 05 Juni 2007 - 12:00

Gerda:

Maaarrre het is vandaag hier dinsdag!!