woensdag, donderdag, vrijdag
Blijf op de hoogte en volg Myrna
03 Juni 2007 | Aruba, Oranjestad
Woensdag
Slaapdag... Omdat we als twee sponzen in de bus zaten afgelopen dagen moest de airco maar eens gerepareed worden. Dit werd gelijk 'sochtends gedaan. We zijn heel even de stad in gelopen om wat te drinken, maar toen kwam Roel ons al ophalen. We reden naar de Marine toe want Roel moest werken. We zijn ook helemaal het terrijn op gewest wat ik wel heel erg gaaf vond om te zien. En de boot die ik tot nu toe alleen in de verte heb zien varen stond ook opeens recht voor mn neus. *waarom heb ik er geen foto's van gemaakt?* Maargoed. Op de terugweg was ik in slaap gevallen. Hesther besloot me een middagje vrij te geven wat ik heeeeeeeeeeel erg nuttig gebruikt heb aan slapen :) En toch 'savonds uitgaan. We zijn eerst naar paddock gegaan en toen ben ik met Marcel naar mambo jambo gegaan. Waar Maarten ook nog even kwam. Ik heb nog heel spontaan een t-shirt geshopt omdat dat wat ik aan had niet echt lekker zat *beetje sweatty* Dus nu heb ik er weer een nieuw shirtje bij.
donderdag
Vandaag hebben we een kerkje bekeken. Nouja we hadden een rauwarrangement af te leveren in een kerk dus ik heb nog een paar foto's geshoten. Ook zijn we nog langs een Nederlandse vrouw geweest die een onwijs mooi huisje had heel creatief ingericht. Ze had ezels en echt een onwijs groot varken. Hij was nog groter dat een koe! En een van de zeven honden had een kuikentje opgegeten heel zielig. Tha's nature... Ook kwam er een oude man die het stukje naar di vrouw met het mooie huis had gestuurd langs. Het was een vij oude arubaanse man die *jaja* nog bij hoogovends had gewerkt! heel erg grappig. Hij kwam vaak in beverwijk. Hij had onwijs inteeresante gesprekken over je ziel en een punt op je hoofd die in verbinding staat met het universum en dat je daar mee kan communiceren. Het was een hele wijze man. Hij zei ook dat we het niet hoefde te geloven maar dat hij vanalles had meegemaakt. Was echt onder de indruk van de verhalen. Ik heb ook mijn inimienie schilderijtje afgemaakt.
vrijdag
De dag van de babyshower. Ik zal eerst het begrip babyshower even toelichten. Dat is namelijk een feest *vooral voor vrouwen, vriendinnen van familie van...* die vieren dat iemand zwanger is. Een vriendin van Hesther is hoog zwanger. Dit word onderandere gevierd met een heeeeeeeeele boel cadeautjes en lekkere dingen. Het is een soort van surprise party. Je moet gewoon hele lieve vriendinnen hebben di dat voor je over hebben :) Heshter ging boodschapjes doen... dus wie mocht er inpakken ... Juist... niet dat ik het erg vond.. In tegendeel nix mooiers als in een bloemenwinkel inpakken.. beetje van dit beetje van dat. En alles in een mega grote tas... haha echt supercool. Tussendoor kreeg ik nog een ordertje binen van Hester. Ook heb ik een schilderij voor mezelf gemaakt. Op 1 schilderij alle mooie dingen van Aruba... De natural pool, bridge, zee, rotsen, zand, bergen, en het huis van Hesther. Dat is mijn herinnering aan aruba. Hij is alleen nog niet af. Rond een uurtje of vier ben ik met Marcel stukken hout gaan zoeken op noord om rond mijn schilderij te maken. We kwamen echt de meest wearde dingen tegen, halfe bomen die waren aangespoeld *terwijl ze dat soort bomen helemaal niet hebben hie rop het ijland* Een heleboel nootjes slippers flesjes en tasjes maar natuurlijk ook schelpjes en wierige dingen. Als top punt heb ik een gewei gevonden en er lag een koelkast midden op het strand :S weard om te zien hoor haha. "S avonds gingen we Pizza eten.. dachten we maar Marcel luste het eigelijk niet. Toen hebben we Bij de paddock gegeten. Daarna hadden we een full moon party. Was een vlinke vechtparty tussen wat negers... En toen het begon zijn we gelukkig weg gesleurd door Victor ;-) Hoewel sophie moest het even van dichtbij bekijken..!!! Gelukkig was het heel snel afgelopen. Dit keer zijn we niet te water gegaan.
03 Juni 2007 - 07:46
Gerda:
Hoi Meer,
meissie meissie wat gaat de tijd toch snel. Dinsdag gaat Lisan weg en jij bent die week erna alweer thuis!
Dan zijn er 8 weken omgevlogen!! Zal daarna je verslagen (en het winnen van bonuspunten) missen. Ben wel benieuwd naar je schilderij.
FF tussen door: Ben vrijdag naar de Toppers concert geweest en het was HILARISCH!! Geweldig gewoon. Heb Goor een hand gegeven! hihihi
Maar geniet aub lekker nog even van deze laatste dagen. dikke kus -
03 Juni 2007 - 08:56
MAATJE!!!:
Ik ben stiekem best wel blij dat je alweer bijna terug komt..:) Heb trouwens heeeeeeeeeeel misschien een baantje voor je:) Maar is nog niet zeker dus moet ik eigenlijk ook nog niet tegen je zeggen..:P Ik ga nu gauw omkleden en werken.. Spreek je gauw!!! =xxxxx= -
03 Juni 2007 - 09:08
Mama:
hoi piet
gelukkig weer een verslagje van jou.
ik dacht even dat het jouw manier was om de tijd stil te zetten.
lekker op dinsss blijven hangen.
maar nu snap ik het helemaal
lijkt me gek om te beseffen dat je nog maar zo kort hebt, en dan afscheid moet gaan nemen, wat zul je het leventje daar missen. maar gelukkig voor jou zijn er hier een heleboel mensen die de dagen aftellen,en blij zijn als je er weer bent.Ik ben ook erg benieuwd naar je schilderij en wist niet dat je ook nog schildertalent had. Wordt vast een mooie herinnering! Wist je al dat Chris een baan heeft, met ingangvan het volgend schooljaar? Verder hier alles goed, zonnig weekend, eindelijk gebarbequed.
Geniet nog even van alles op Aruba en zorg dat je overal foto's en filmpjes van hebt. groetjes aan al je vrienden en dikke kuzz voor jou