40e dag vrijdag schilderdag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Myrna
26 Mei 2007 | Aruba, Oranjestad
Ik werd weer opgehaald, wat een mazzel heb ik toch ook altijd ;-) Als Hesther de kinderen naar school brengt komt ze daarna mij halen en als ze de kinderen op pikt brengt ze me ook weer weg. Niet dat de scholen zo dicht in de buurt zijn maar het is gewoon handig :D Floral market *waar wij de bloemen inkopen* is dicht bij Sophie en mij in de buurt. Sophie kan daarom ook lopend naar haar werk handig... Na dat ik was opgehaald gingen we dus gelijk bloemen kopen. Sophie had tegen mij gezecht dat ze pas vandaag aan zouden komen *drie kilo* dus dat ze s'ochtends nog nix hadden. Gelukkig hadden ze s'avonds de lading binnen gekregen en konden we zo pakken wat we nodig hadden... Nee dat is niet helemaal waar. We haden knal roze rozen besteld maar die waren er niet. Er waren wel rozen apart gezet dus ging Hester er eerst van uit dat die voor ons waren. Niet dus... ze waren ons vergeten. Uiteindelijk heeft Hesther ze wel zover kunnen krijgen dat we twee bundels mee mochten nemen. Voor de andere vaasjes nemen we anjers en gele rozen. Het moest namelijk geel met rose worden *dat wilde de klant zelf* OKE :D We hebben ook nog een kennis van Hesther op gehaald die een beetje zenuwachtig was voor haar rijexamen... over 2 maanden!! hihi dus die had een afspraak met Ingrid.
Even tellen ik heb vandaag 1 stuk van 100 gulden gemaakt 2 van 60 1 half dozijn rozen als boeket 1 bos trelitzia's 1 bos heleconia's een inimini roze stukje en een baby stuk. *ben ik wat vergeten?* Van die van 100 ik een mooie foto en van het baby stukje.
En we hadden lekker pizza :D
S'middags toen Hesther de bestellingen had weg gebracht ging ik schilderen :D Een leaguaan pegapega achtige hagedis haha... hijsss mooooi :D "vind ik"
Uhm en toen naar huis..
Vanavond naar intwine jeah!! *dat id de band van rodger van idols die er uit is gestapt... voor de gene die er geen verstand van hebben behalve ik ;-) whahaha Heb die gozert ook nog nooit gezien want ik keek geen idols... what ever...
Tantie... Euh harige pluizige zwarte krullige dingen op hoge poten??? uhm jaa... die noemen ze hier negers :D ;-)
25 Mei 2007 - 22:59
Hesther's Creations :
En als klap op de vuurpijl een atificial orchideenstukje van 75 guldentjes van zeer hoge kwaliteit.
26 Mei 2007 - 07:12
Mama:
hoi meissie,
ik ben de laatste dagen ook flink met bloemen en planten bezig geweest, ik heb de tuin wat gepimpt. Zodat we ook gezellig kunnen barbequeen, nu alleen nog hopen dat het zonnetje mee wil werken. Vandaag is papa jarig en oma en tante komen ook eten. jammer dat jij er niet bij bent. Maar de tijd gaat nu wel erg snel, geniet er nog even van en doe de dingen die je nog wil doen.
veel liefs, kuzz, mama -
27 Mei 2007 - 15:28
Natas:
Hoi! Ik heb gisteren je kaartje gehad echt leuk! Is deze door een reclame bureau gemaakt? Ze kunnen beter een ander lettertype gebruiken ma ja :p. Ik ben aangenomen bij het Rode Kruisziekenhuis als repro medewerker! :D goed he! Nu ben ik blij! Wanner kom je terug? Ik mis je! -
27 Mei 2007 - 17:17
Hesther's Creations :
Dit is een berichtje voor Natas:
Het kaartje is gemaakt door een tattoomeneertje.Die ook van knutselen op de computer houd.
Heelaas woont die jongen nu in Ned. en heb ik ook geen adres meer van hem.
Het staat nog wel in m'n bestand.
Moet ik er mee aan de slag?Ik sta natuurlijk altijd open voor een advies!
GRAFISCH ONTWERPER BEN JE TOCH?
Leuk!
27 Mei 2007 - 22:19
MAATJE!!!:
Ik heb nogsteeds geen kaartje gekregen:(