39e dag *die vliegen echt voorbij!!!* - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu 39e dag *die vliegen echt voorbij!!!* - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu

39e dag *die vliegen echt voorbij!!!*

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Myrna

24 Mei 2007 | Aruba, Oranjestad

Ja.. :D ik Werd opgehaald en we hebben gelijk bloemetjes gehaald. We moesten 1 stuk van 100 *voor het hyatt hotel en nog 2 stukken 70 en 75 gulden. Hesther is ze momenteel even aan het bezorgen en ik heb een stukje gemaakt van nep bloemen voor in het pannekoekenrestaurant. Het is misschien wel handig als ik straks ga beginnen om de karaffen schoon te maken want dat zijn er nog al wat. Ik heb net een hagedisje geval gevangen... nou moet ik zeggen dat die besten best spastisch zijn. Hij zat in de hal, en ik ging eerst rustig op zoek naar iets waar ik hem uberhoubt in kon doen... Ik denk die is vast weg voordat ik terug ben... Niet dus... Dus heldhaftig als ik was heb ik toch een glazen vaas over hem heen kunnen doen voordat hij allemaal salto's e.d. ging maken... Ik wilde alleen maar even een goede foto maken! :D En sn staart hing over de rant van een doos daar had ik wat ruimte over gelaten want dat paste niet in de vaas. Als die staarten afbreken dan hebben ze nog allemaal spastische stuibtrekkingen echt onwijs nasty!! en dat wilde in niet op mn geweten hebben. De staarten groeien by the way wel weer aan dat scheelt. Moeten ze hier eens met een arm of een been proberen lijkt me handig...

Het bezorgen van Hester was niet zo een laaiend succes bleek achteraf. Ze moest een stuk bezorgen bij een familie die nog onwijs bij haar in de schuld staan en die het geld niet hebben/niet willen geven. Nou zijn het ook niet de meest betrouwbare mensen. Het stuk was voor een jongen die verlieft was op de dochter, dus een waarschuwing bij deze.. Ook de afspraak bij de dokter was een beetje uitgelopen... De tegenslagen hebben we verwerkt door bij Sita in het pannekoeken en pizza restaurant een lekkere spek appel pannekoek te eten. Daarna moesten we als een speer Joeri en Alisha ophalen want Joeri had zwemles op havanna beach... Maarja de leraar was ook te laat. Ondertussen konden wij lekker in het zonnetje zwemmen en liggen.

• 24 Mei 2007 - 16:33

Webmaster:

bericht 38 is ook nieuw! :D

• 24 Mei 2007 - 17:26

Hesther's Creations :

Daar heb ik nixxxx aan toe te voegen.

• 25 Mei 2007 - 08:38

Gerda:

Zo helemaal weer op de hoogte. Hebben ze daar ook van die enge, griezelige, pluizenbollige, grote, zwarte, harige, hoog op poten staande spinnen??
    Brrr

• 27 Mei 2007 - 15:32