42e dag *wie kan de tijd stil zetten?* zaterdag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu 42e dag *wie kan de tijd stil zetten?* zaterdag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu

42e dag *wie kan de tijd stil zetten?* zaterdag

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Myrna

28 Mei 2007 | Aruba, Oranjestad

2day sunday... We zouden naar pirates gaan gister maar dat was 2x uitverkocht. Daarom hebben we maar een ijsje gehaald en film gekeken bij ons thuis. Nouja ik heb vrij weinig mee gekregen van de film want ik viel zodra ik mjin bed raakte als een blok in slaap. Ik had die zaterdag avond lekker gegeten met Hesther, Roel en the kids.. in een onwijs lekker fastfoodachtig kip restourant... jumjum. Dus ik was wel redelijk lang bezig die dag. Maar het was wel echt leuk.

Zondag moest sophie duiken. Ik ben een beetje thuis gaan hangen dingen doen opruimen schoonmaken werkstuk knutseten... En daarna gingen we naar de surfwedstrijd. Het was warm dat ik als eerste een poging daar deed te zwemmen. Het water was goor en warm *jaja kieskeurig geworden!!* dus dan maar in ze zon verder zweten. Sophie was gelijk vertrokken die hebben we ook niet meer gezien *marcel en ik* we hebben gebelt dat we naar een ander strand gingen en daar hebben we de rest van de dag lekker gehangen en gepraat. pprrrrima! Daarna zijn we nog ergends een drankje wezen drinken en zijn we uit eten geweest bij mumba... Een barbeque eet zo veel als j kan... waar ik het motto... eet zo veel als je wilt beter vond omdat ik geen zin had om onwijs vol te gaan zitten das ook zonde van het eten. We hebben na het eten nog een nacht duik genomen en zijn rond een uurtje of kwart voor tien tien uur naar huis gegaan... Geen spoor van sophie... wel proberen te bellen en te smsen maar verders nix... Misschien is ze wel ergends de afwas aan het doen je weet het niet... Ik heb Marcel mijn bruidsshow nog laten zien en momenteel ligt ie naast me te snurken dus ik zal hem zo maar even wakker maken want hij moet morgen ook weer vroeg beginnen...

bubaaj!

• 28 Mei 2007 - 08:05

Gerda:

Hoi Meer,
    Joepie weer als eerste!! Goed voor de bonus punten.
    Hoelaat begint het bij jullie donker te worden??
    En hoe laat is het weer licht?
    Toedels!

• 28 Mei 2007 - 09:00

Mama:

hopelijk is sophie inmiddels weer boven water. hebben jullie ook pinksterweekend? hoe heet dat bij jullie? en heeft marcel geen vrij dan?ik moet vanmiddag ook weer werken en papa gaat verder met de voortuin te bestraten. luuk heeft morgen en overmorgen nog examens endan is hij klaar. Natasja, gefeliciteerd met je baan! Ik wist niet dat je al klaar was
    met school.Succes verder!
    Myr, hoor jij nog wel eens wat van je school?
    als je nou een onvoldoendekrijgt, moet je dan je stage overnieuw doen????
    nee hoor, grapje, ik kan niet wachten tot je weer thuis bent!!! doei

• 28 Mei 2007 - 09:58

Remco:

Hey hey myr,

nogmaal sorry dat ik je niet heb gebeld,
    maar was echt zo sloom als joey na een dag lang gebatst te zijn door shema....

Moe dus....
    Maar vanaaf bel k je wel, en das een belofte! :)

Dus tot over enkele uren,

Dikke zoen,

Skinny Jezus

• 28 Mei 2007 - 13:27

Hesther's Creations :

Je moeder is echt grappig!

• 29 Mei 2007 - 19:01

Moniek & Suzanne:

Heey Myrna,

Het is echt leuk om jou site bij te houden! Echt lachen!
    We hadden nog wel een paar vraagjes voor jou.
    1 Wij zouden het ook leuk vinden om zon site bij te houden zoals jij dat doet. Zijn daar ook kosten aan verbonden?
    2 Heb jij je laptop als handbagage meegenomen?
    3 Weet jij misschien nog hoeveel kilo je mee mag nemen met je koffer naar Aruba?

Het zou leuk zijn snel iets van je te horen!! Groetjes aan Hester en de rest!!

Groetjes Moniek en Suzanne

• 29 Mei 2007 - 19:11

Maarten:

Voor de mensen boven mijn berichtje:

2) het is aan te raden om laptop bij de handbagage te doen, de kans dat hij stuk gaat bij de bagage is 99%
    3) 35 kilo is echt de max per koffer, maar daar zitten wel heel veel kosten voor extra gewicht aanvast.

Voor Myrna:
    Heeeeeeey hoe is het? Jammer dat je die hele lange mail niet kon sturen :(
    Pirates heb ik zondag avond al gezien, hijs echt goed! Ik weet niet of ik woensdag avond uitga. jij wel?

kus

• 29 Mei 2007 - 20:32

Marcel:

Haay,

Echt gaaf om die verhalen weer te lezen zeg. Voor mij is het ook een half dagboek van wat ik ook alweer gedaan heb allemaal. Maar ik vraag me af.. Dat snurken, was dat alleen figuurlijk of ook letterlijk! Ik had trouwens niet eens in de gaten dat ik was ingedut :) en voor de mensen thuis, dat was niet omdat de bruidsshow zo vreselijk boring was, in tegendeel zelfs, maar dat was dus erna.

voor mama: als leerkracht hier mag ik zeker niet klagen wat de vrije (mid)dagen betreft. Ik pik feestdagen van zowel Nederland als Amerika mee, maar van pinksteren hebben ze helaas nog nooit gehoort hier. Ik moet nog ruim 5 weken werken, alvorens ik voor meer dan een maand op vakantie naar NL ga. Dat zijn nog een leuke (en hopelijk warme) vooruitzichten. Time flies in elk geval when you're having fun.

En Myrna, vanaaf draait Pirates 3 om 18:45 en om 21:30. Op dinsdag krijg je meestal 2 kaartjes voor de prijs van één. Heb alleen nog niet kunnen reserveren, omdat er niemand achter het loket zat.

Groetjes!