31e dag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu 31e dag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu

31e dag

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Myrna

17 Mei 2007 | Aruba, Oranjestad

Ik werd v'et vroeg opgehaald hihi en was helemaal vergeten mijn tanden te poetsen. Ik heb de hele avond over het bruids boeket gedroomd. Ik heb hem zeker 4x gemaakt en elke keer anders. Hester vroeg of ik hem wilde maken of zij hem moest maken. Aangezien ik al vier keer geoevend had wilde ik het wel proberen. Ik mocht aleen de orchidee niet breken. Twee seconden later... brak ie. Gelukkig was het nie tzo werg want we moesten hem toch op een watje zetten maar ik nam wel de verantwoording over de corsage voordat het net zo fout ging als in mn droom *ik heb hem namelijk niet voor niets 4x gemaakt* toen we hem weg brachten *hij was wel onwijs cool geworden* zagen we de blije (schoon) ouders al bij het hotel klaar staan. Ze waren laaiend enthousiast echt leuk om te zien. Daarna hebben we tosti's gegeten en nog twee stukjes gemaakt. Een roze, want we hadden hele bizarre " crazy rozen " Toen Hesther samen met Roel deze weg ging brengen heb ik 12 tavel stukjes gemaakt. Maar doorvoor moest ik wel de boomstronkjes die we gister bij het christalzoeken hebben meegenomen zwart spuiten. Het zag er echt gaaf uit. De stukjes worden verhuurt voor de Toyota dealer die 4 lexussen krijgt voor de show. Cool... Marcel heeft me bij Hesther opgehaald en we zijn naar het strand geweest waar Remco al lag. Later kwam Hester ook even kijken. Roel en de kinderen volgde. Remco ik en Marcel hebben daar lekker makkelijk gegeten. We kwamen Mike onze huisbaas nog tegen die ons in delails kon vertellen hoe smerig de huizen waren voordat wij er kwamen. Nelson kwam ook nog even hoi zeggen met zn dochtertje. We hebben Remco naar he vliegveld gebracht en strax gaan we lekker genieten van ns lange weekend jehooeeeww... EN we drinken wel een polartje op Remco *biertje*

• 17 Mei 2007 - 01:47

Webmaster:

MAAAM!! je hebt al zo lang niet op mn site gekeken watzup? :D

• 17 Mei 2007 - 08:12

Gerda:

Hoi Meer,
    Mamelaatje is een paar dagen naar Texel met der werk. volgens mij komt ze vandaag (donderdag )terug.

• 17 Mei 2007 - 10:42

Papa:

Hoi Myrna ,
    Alles goed in Aruba ?
    Zoals Tante Gerda schrijft komt Mama om ongeveer 16.00 uur thuis vandag.
    Hier gaat alles gewoon z'n gangetje, ik ga de caravan bij Sap weg halen en morgen weg brengen naar Stet caravan dealer om gekeurd te laten worden.
    Hou je recht en doe geen dingen die ik ook niet zou doen, pap.

• 17 Mei 2007 - 13:18

Mama:

hoi pietje'
    ik ben er weer hoor, ik heb het onwijs leuk gehad met mijn bewonersbvakantie, veel gelachen en te weinig geslapen, dus gezond moe. Ben erg benieuwdnaar jouw belevenissen.Ik zal je wel even bellen hoor!

• 17 Mei 2007 - 17:10

Remco:

Ola,

Ben veilig in nederland aangekomen,
    en heb een goeie vlucht gehad.
    Er zat niemand naast me dus heb goed kunnen slapen, na het nuttigen van de nodige alcohilsche versnapering ;)
    maar geen polar :( das jammer.

Heb nu ook geen last van jetlag,
    dus das echt uber relaxed.

Is wel weer wazig om in Nederland te zijn. Tis wel goed weer gelukkig, dus koud is t niet. Maar waar is die wind toch gebleven ;)

Nog goeie avond gehad gister?

Dikke knuffel & zoen,

Remco

• 17 Mei 2007 - 23:50

MAATJE!!:

Maatje, wat moet ik me voorn voorstelling maken bij 'crazy rozen'??
    Ik heb echt weer zoooo'n hoop meegemaakt!! M'n pols is zwaar gekneusd.. en volgens mij heb ik zwaar opkomende keeltyfus.. ik loop de hele dag te hoesten enzo.. helemaal gek.. dus ik loop nu met mn arm int verband en allemaal pillen te nemen voor mn keel:S
    Ik heb afgelopen week super ruzie gehad op mn werk.. dus das ook weer erg fijn allemaal..
    Mn moeder gaat trouwens proberen om kaartjes voor me te krijgen voor Nick&Simon.. Maar das dan pas volgend jaar 24 mei.. haha..
    Ik vind t nogsteeds jammer dat je niet op mn feestje kunt komen.. we moeten maar een keer samen een feestje bouwen dan.. ik word tenslotte maar 1 keer 19..
    Gelukkig kom je al snel weer terug want ik vind het maar saai hier zonder mn maatje om me heen..
    Ik heb trouwens ook nog gewinkelt in een loods van tommy hilfiger.. Daar had Lizet kaartjes voor.. Dus ff een nieuwe broek, nieuw shirtje en nieuwe bikini gekocht:) Leukleuk.. En je hebt mn nieuwe puma's ook nog niet gezien.. Pff.. ik heb een hoop te laten zien en te vertellen als je terug bent.. Jij vast ook wel;) Mogen we wel een lang weekend vor uittrekken.. haha
    Ik ga nu snel slapen, morgen lekker nog een dagje vrij en dan weer werken..
    Ik spreek je snel weer!! =xxxxx=

• 18 Mei 2007 - 15:49

Natas:

Als je terug bent moet je verplicht skeeleren :p ik heb namelijk nieuwe skeelers gekocht :D.