29e dag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu 29e dag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu

29e dag

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Myrna

15 Mei 2007 | Aruba, Oranjestad

Prachtig dagje vandaag. Ik werd om half negen opgehaald en we zijn gelijk door bloemen gaan halen. We gingen voor geel paars omdat we hele mooie gele rozen hadden gevonden en kooltjes minofmeer cadeau kregen. Dus we hebben er nog mooie zonnebloemen bij gehaald en klaar. Ik was net optijd voor mijn afspraak negen uur bij Ingrid. Ze ging met een pendel en een een circel met daarin geschreven dingen kijken waar mijn lichaam allemaal last van had/last van kon krijgen of kijken wat er aan de hand was. Ze had in Nederland al een schimmel bij me gevonden toen ik op de webcam zat. Het was super boeiend en interreant om mee te maken ik heb veel vragen beandwoord gekregen. Daarna kwam Hesther me ophalen en heb ik 1 bloemstuk gemaakt. Er stonden er ook al twee klaar. Die hebben we dus allemaal even weg gebracht. Stiekem zijn we ook nog even een winkeltje in geweest waar ik 2 nieuwe shirtjes heb gekocht. We zijn uit lunchen geweest bij Iguana joe's samen met Ingrid. Was wel onwijssss lekker eten echt! Ik had een broodje met pittige kip jum jum. Na een heerlijke bruch eigelijk want sophie had van het laatste brood hamburgers gebakken die dag ervoor dat ik bij maarten had.. niet handig maja. What ever. Daarn zijn we opzoek gegaan naar mooie nep bloezem... Wat nog best lastig was. Uiteindelijk hebben we ze gevonden bij floral market.. waar sophie werkt. Daarna hebben we een drankje gedronken bij ons voor op het terras. Een lekker gemisch vruchtendrankje waar geen vrucht in zit maar wel lekker is. We gaan strax naar havanna met nelson ff film kijken op t strand

• 15 Mei 2007 - 07:17

Natasja:

Ze heeft schimmel bij je gevonden door een webcam??????? haha. Ik ben tante! (na ja soort van bert zijn zus is vanacht bevallen van een meisje) :D

• 15 Mei 2007 - 08:12

Tam....:

Whoehaaaaaaaaa ben flieft......!!!

• 15 Mei 2007 - 08:21

Moppiejj:

`wanneer kam je prsc nou terug,, en ken je nog met me mee op vakantie, me pa gaat van 8 tot 20 augustus.. ken je dan mee?? wil je dat ff mailen.. want dan ken ik me vakantie vast leggen op me werk.. want dr was wat fout gegaan... dikke kus.. hvj mis u...!! tamaar

• 15 Mei 2007 - 11:18

Hesther's Creations :

Waaaaaaarrrrrr waaaaasssss IK gisteravond????????????????????
    Dat is ook niet aardig!

• 15 Mei 2007 - 11:20

Hesther's Creations :

Ohja ik weet het alweer,in coma!
    En natuurlijk mag je Nelson altijd lenen,geen punt.