26e dag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu 26e dag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu

26e dag

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Myrna

13 Mei 2007 | Aruba, Oranjestad

2 day the buzzy day before mother's day!!! Roel had me opgehaald samen met Joeri en Alisha. Een maal daar aangekomen kwam ik in een beslagen attelier aan. Niet veel later arriveerde de baas des huize ;-) Natuurlijk vlogen we aan de stag en moest je oppasen voor de stukken die om je oren vlogen. Op een gegevenmoment ben ik maar serietjes gaan maken want dat ging eventjes een stukje sneller. Waar ik er echt veel van gemaakt heb zijn stukken in blikke schuiten roze en groen van 100 gulden met een gloriosa in een steekbuisje aan een witte tak. Best cool. Ook heb ik stukken met 1 pioen die hier gewoon 7,50 zijn... maakt niet uit ze moesten op anders had niemand er plezier van das ook niet aardig. OP een gegevenmoment kwamen er zelfs mensen langs in de winkel. Wat super knap is van die is bijna niet te vinden...

Er was een vrouw die helemaal van de andere kant van het ijland kwam. We hadden daar ook nog een bestelling en ze stelde zelf voor om deze te brengen. Ze was echt super enthousiast over het bloemwerk en belde later op dat het goed afgeleverd was en dat de mensen blij waren helemaal super. Er gebeuren ook wat rare.. maar super goede dingen. Zo had ik bijvoorbeeld een babystukje teveel gemaakt. De volgende dag ging de telefoon dat een minister een kindje had gekregen.. prima... Vandaag zat Hesther aan de telefoon en ik wist ff niet wat ik moest doen. Dus ik ben drie karaffen met water gaan vullen. Hesther hinh op en deelde mede dat er drie karaffen gemaakt moesten worden????!!!! tsja Maar daar hebben we allebij best vaak last *nouja last het is verdomde handig* van. Roel en Nelson gingen bezorgen. Wat af en toe nog best lastig was; Ja er staat een grote hond voor het hek en nu? Maar ze hebben alles wel super voor elkaar gekregen. Het buurmeisje Jenny en wat vriendinetjes van haar hadden ook nog vanalles besteld in de winkel. Joeri en Alisha waren aan het spelen bij een kennis van Hesther.

Als laatste had ik een stuk gemaakt voor ingrid. Super mooi met een stronk en steekbuisjes. Dus die gingen we zelf even brengen in een kleine rnde in de buurt. We kregen ook uitleg over chocola ik eet hier namelijk elke dag veel chocola op brood enzo... thuis ook ... anyway.... Het is vet goed voor je en het maakt je bloedvaten sterker en verlaagt cholostrol gehalte en de kans op tromboses Er zitten vitaminen in en je word er gewoon super vorlijk van :D

Ik had zo een zin in een wijntje... en wat kregen we aangeboden na een dag hard werken... jaja en wijntje... super. Op de terug weg gingen we tanken. En hier tanken mensen voor je... dat betekend dat je zecht hoeveel of voor hoeveel je er in wil hebben en dat ze dat er in doen en dat je vanuit je auto kan afrekenen. Maar een man naast ons had dat niet zo goed begrepen en reed weg met de slang nog in zn auto. Die hele slang was afgebroken!! shhhhh...

"s avonds had ik met Remco afgesproken om 8 uur en rond die tijd was ik ook net thuis dus dat kwam goe duit. We hebben nog worst(enboordjes) gegeten met ketchup. en een wijntje gedronken.. want ja daar had ik zin en zonder te vragen had ie een fles mee genomen dus dat was echt super!Rond een uurtje of half 11 zaten we in paddock. Maarten kwam nog ff hoi zeggen. Marcel kwam er bij zitten en op een gegeven moment stond sophie naast me die denk ik uit eten was geweest ofzo.. en ze deelde mede; Zijn jullie met de auto? Willen jullie ons ff naat huis brengen.. Dus ik trok een beetje te snel mn mond open *denkik* en zei dat ze net zo goed konden lopen *k vond het tamelijk associaal hoe het gevraagd werd* Maar goed toen kreeg ik te horen dat we maar eens moesten praten want thuis ging het ook niet goed. En weg was ze. Dus nu moet ik met dr praten in ben wel benieuwd maar denk dat het wel een heleboel op zal luchten in beide gevallen. Op een gegevenmoment kwam Nelson erbij. Dus we moesten een beetje engels gaan praten. Ik stelde voor om naar mambo jambo te gaan... want ik had eindelijk een slachtoffer om mee te danzen. Dus daar heb ik ook gebruik van gemaakt natuurlijk :D geweldig was echt super leuk. Daarna zijn we naar de Carlos en Chalies geeest. Daar hadden ze een nicest buddy contest ofzow jongens moesten op het podium gaan danzen met hun handen tegen de muur. Beetje jammer :D Na het stappen zijn we nog ff de zee in gesprongen.. soort van cool down ;-) Was ook de eerste keer dat ik het echt koud had op aruba zonder dat ik in de airco sta. Perfect.

• 13 Mei 2007 - 18:21

Natasja:

Klinkt echt fantastisch allemaal wel jammer van die ruzie maar dat komt wel goed joh.

• 13 Mei 2007 - 18:22

Natasja:

Ow ja om je even op de hoogte te houden van de roddels enzo :p Fenna heeft nu een relatie met jeroen (die lange) gehehe

• 13 Mei 2007 - 21:29

Webmaster: