21e dag Maandag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Myrna
08 Mei 2007 | Aruba, Oranjestad
We begonnen met 2 stukjes. 1 leuk boeketje en 1 stuk van 100 gulden. Daarna mocht ik nog een rouw arrangement maken in druppelvorm. Ze gebruiken hier als ondergrond een piepschuimen bakje waar precies een oase blok in zit. Obzicht wel handig want er past meer water in dan in een echte oase houder die we hier in Nederland kennen. Ik gebruikte alleen teveel groen. Het groen is hier beina net zo duur als bloemen dus in principe had ik beter meer bloemen kunnen doen dan groen.
Daarna hebben we nog een hele tijd met een nieuwe stagere uit Nederland gebeld die van augustus tot oktober willen komen. Dat was wel heel gezellig. Voor als ze dit lezen: Ik heb echt veel berichten dus ergends onder mijn foto kan je op overige berichten drukken en daar staat een kopje stageres tussen daar staan nog wel wat handige dingen. Voorderest kan je altijd een berichtje achter laten dat vind ik wel leuk.
Na 45 min te hebben gebeld zijn we weer anjers gaan pimpen. Hesther heeft de stukken nog langs gebracht. Behalve het rouwarrangement want die hoeft morgen pas.
Thuis heb ik brood en wc papier gehaald want dat zijn toch echt wel levends behoeftens. Voorderest hadden we alles nog. Sophie heeft gekookt en we aten samen met de jongens. Spagethi. We hadden geen gehakt maar daaar hadden we de hamburgers voor gesloopt. En de groenten waren doperwten (met worteltjes?) en ui. Er ging ook een heel potje tomatensous in en ik heb als traditie weer met een lepel gegeten. Het was lekker :) Vanavond gaan we kaarten met Remco (aka skinny g-sus aka piet) denk ik want Luuk (aka luukie labster)gaat uit met roel (roellie) Duhzzz
Bubaaj (K)
08 Mei 2007 - 07:18
Natasja:
Mooi zeg! -
08 Mei 2007 - 07:29
Natasja's Mam:
Hoi Myrna
Ik kijk met verbazing naar de leuke stukjes die je maakt, jij komt er wel hoor,en wat een mooi buitenkansje dat je daar stage mag lopen.
Geniet maar lekker voor je het weet is je tijd daar voorbij,
Hier regent het als vanouds,
Niks zon
heel veel groetjes van Tineke -
08 Mei 2007 - 08:25
MAATJE!!!:
Wat cool dat jouw stukje op die poster staat!! Vette shit.. My maatje is gonna be a superfamous bloemschikker:D hehe
08 Mei 2007 - 18:54
Wendy Zwiep :
hej Myrna,
hier een berichtje uit Nederland van de andere stagiere (je hebt karine aan de telefoon gehad maar ik kom ook mee!)
leuk om te zien dat je het zo naar je zin hebt en dat er zoveel te beleven is op het eiland.
ook wij hebben er super veel zin in en verheugen ons er al op om weg te gaan
ik laat nog wel een keer wat van ons horen
groeten
Wendy ( vanuit het regenachtige eibergen)