17e dag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Myrna
04 Mei 2007 | Aruba, Oranjestad
Donderdag hebben WE* cornflakes gegeten. Want het brood was op (al 2 dagen) Hesther Roel en Alisha kwamen me ophalen. Ik had geen getoeter gehoord maar omdat ik mn appel weg ging gooien zag ik ze staan. De dag was druk. Hard gewerkt. We hebben dozen uitgepakt en ingericht en ik heb 40 anjers gepimpt... sexy... We moeten dr 500 dus we zijn nog even zoet. Hesther heeft ondertussen een deel van de winkel lopen herstructueren. Stukje bij beetje wordt het steeds netter :D gelukkig want we hebben de ruimte met moederdag hard nodig. We zouden eigelijk naar de cristal berg gaan maar dit was ook hard nodig. Eigelijk zijn we daar wel zo'n beetje de hele dag mee bezig geweet... dozen sjouwen uitpakken prijsen etc.
S'avonds zouden de buurjongens voor ons koken.. jumjum... maar dit werd verschoven naar morgen omdat ze al een tijdje geleden een afspraak hadden gemaakt met hun maatje Roellie. Roellie loopt hier al een hele tijd stage op Aruba. Dus uiteindelijk hebben we pannenkoeken gebakken. Op de traditie te houden heb ik voor bijde 1 hartige pannekoek gemaakt met kaas... en hebben we daa ketchup op gedaan... want die fels moet immers leeg. Eigelijk hebben we twee tradities met eten. 1 Altijd bij alles ketchup. 2 Eten met een lepel... en dan ook echt alles. *wat best te doen is*
Voorderest heb ik nog foto's gemaakt van ons apartementje *want om 1 of andere duistere reden wil iedereen die zien* Enne die troep is niet van mij hoor!!! hahaha... Mn moeder is momenteen op vakantie dus ik kan het alvast publiceren zo verdeel ik de reacties over een paar weken tijd...*BTW* ik heb net onwijs schoongemaakt in de keuken mn handen doen de pijn van maar het was zooo... goor hihi. En nu.. nu lekker fris... jumjum.
Groetjes aan iedereen en alvast een heeeeel fijn weekend gewenst... Proost vooral op het goede leven.. want dat deed ik ook en nu heb ik het *en proost er alsnog op*
04 Mei 2007 - 08:11
Natasja:
gezellig optrekje! Kan je mijn keuken ook niet eens komen schoonmaken :p. Fijn weekeind alvast! -
04 Mei 2007 - 11:20
MAATJE!!!!:
Leuk appartementje hoor maatje!! Ik ga vandaag me auto opdracht afmaken hoop ik.. haha.. Morgen lekker bevrijdingsdag:) Lekker feesten en zuipen.. Word lachen.. Jullie hebben dat daar dan zeker ook?? =xxxx= -
04 Mei 2007 - 11:49
Hesther's Creations :
Zeg.....
Prijsen is toch met dubbel ssssss? -
04 Mei 2007 - 12:51
Maart:
Haaai,
Kep de foto's van je site gehaald. Nu moet ik nog even een stukje schrijven voor mijn eigen site... hmmm
kus -
04 Mei 2007 - 14:10
Jesca:
hoi hoi ziet er allemaal erug leuk uit!! zullen we ruilen?....... Heel veel plezier en werkse nog -
04 Mei 2007 - 22:01
Webmaster:
Ruilen??? haha ik ga nog wel een keertje heen mag je mee ;-) -
07 Mei 2007 - 18:28
Ans Koster:
Heej Myrna, heel erg leuk om al je belevenissen te lezen. Veel foto's! Leuk en interessant. Ik lees dat je erg veel lol hebt en ook in de winkel van Hesther veel aparte dingen mee maakt. Ook de strandfoto's spreken voor zich. Veel plezier nog verder en ik ben erg benieuwd naar je verslag. Ik ga Petra vragen of ik het ook mag lezen als je het hebt ingeleverd. Groeten aan Sophie en ook aan Hesther (die ik alleen van de telefoon ken). Tot de volgende keer.