15e dag Koninginnendag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu 15e dag Koninginnendag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu

15e dag Koninginnendag

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Myrna

30 April 2007 | Aruba, Oranjestad

Werd wakker en was zelf zwaar oranje... rood van mn bebrande benen en buik. Ik heb ook altijd wat... eige schuld. Ik heb 'sochtends met mn maatje gepraat en met alex :D Ik ga zo naar paddock. Sophie is vanochtend al heengegaan maar ik heb een beetje ruzie met de middagzon momenteel. Plus dat ik strax de enige ben die nuchter is gne gne.. lacheh Heb alleen wel het fierljappen gemist. What ever.. Op alle vragen of ze hier koninginen dag vieren ja... Ze hebben ook ergends een martk gehouden maar ze zitten hier niet allemaal op straat. Het is meer zuipen denk ik. En fierljappen. Sophie zei dat ik dr geld ff mee moet nemen als ik zo ga... Dus ik denk dat die al aardig op niveau is. Er zijn geloof ik nog meer dingen georganizeerd dus vieren doen ze het zeker. De koningin staat immers ook op de arubaanse florin (gulden ja) Ik neem mn camera wel mee gaan we ff dronke mesnen spotten jeah!!!

Goed ik kwam daar aan. Sophie stond bij de buurjongens luuk en remco... Remco had w'el gefierljapt en een maatje van m roelie had de derde prijs onder de jongens. Ik was er niet lang. We gingen samen hamburgers eten. Daarna gingen we weer naar paddock en omdat we die avond een mogenlijkheid hadden mee te gaan op een party boot. Klonk allemaal heel erg leuk... Dus hebben we gedaan. Was int begin wel super vet. Alleen later werd ik een kleinbeetje nietgoed. 90prcent van de mensen was daar homo gehgeh wel grappig opzich.

• 01 Mei 2007 - 14:35

Hesther's Creations :

Hey Mirna,
    Snap ik da tik in de war raak,op je site heet je Myrna.