Vijfde dag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu Vijfde dag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Myrna Beers - WaarBenJij.nu

Vijfde dag

Blijf op de hoogte en volg Myrna

21 April 2007 | Aruba, Oranjestad

Ik wil eerst even zeggen dat ik het onwijs Leuk vind al die reacties :) *en yolanda krijgt natuurlijk de groetjes terug ;-)) ennn Ja ik kom echt overal... Maar niet echt in de " armere " wijken. Hesther wil alleen bloemstukken maken voor de mensen die het ook werkelijk kunnen betalen.

Ik werd om acht uur opgehaald. We hebben de moederdag single flower arrangements gemaakt en we hebben de secretaresse dag stukjes afgemaakt. Daarna zijn we naar VALERO geweest *nee niet valerio* De grote olieraffenaderij. Ik stond op het terrijn maar mocht niet mee omdat ik geen lange broek aan had. Ze waren heel enthousiast over mn single folwer.. in de plaats van 200 willen ze er 500.. dus super zou ik zo zeggen.

We hebben bloemen gehaald en ik heb 3x een stukje van 60 gulden gemaakt en hesther 1 van 100 gulden. Ook heeft ze nog een pallet uitgepakt. Gucci stuurt al zijn vaste klanten een stukje als ze jarig zijn en ze preveren wit. Ook deze heb ik gemaakt. Die moesten we afleveren in een grote-huizen-mensen-buurt echt supper mooi.

We wilde nog naar een opening van een nieuwe groothandel maar daar kwamen we te laat, of eigelijk waren en waarschijnlijk weinig mensen geweest. De bloemen om te showen waren te laat binnen gekomen en wat ook tegenviel was dat ze vooral chrysanten importeerde. Het was duidelijk dat de groothandel zich aanpast aan wat de kweeker biedde en niet aan wat de klant vroeg. Hesther zou bijvoorbeel geen hele doos chrysanten kopen. 1 Omdat ze geen chrysanten gebruikt 2 Omdat dat veelste veel is voor de grotte van de winkel. Hesther dr winkel is echt een onwijs leuk attelier maar dat is op foto's van mijn voorgaande berichten te zien.

Ik was vrij vroeg thuis en heb met Hesther nog limo gedronken op het terras... jamjam... Daarna heb ik het huisje schoongemaakt *dat was echt nodig* en gekookt... Jilles kwam ook ff voorbij lopen dus heb gevraacht of ie mee at. Heb dus was extra macaroni gemaakt en er nog wat tomatensous doorheen gegooid. We gaan zo ff 50 first dates kijken.

Iedereen heel veel plezier in Holland en mn klasgenootjes met jullie stage dat jullie het maar net zo leuk mogen hebben als ik... heel gemeen om te zeggen misschien maar jullie hadden hier ook kunnen staan... wacht maar als jullie strand foto's zien... Ik zal wel een beetje mooi weer sturen. *hoewel hier is het ook een beetje bewolkt maar was wel beter voor mn huid*

• 21 April 2007 - 07:48

Natasja:

Wel echt koel dat jullie gucci als klant hebben :) kan je geen korting regelen? :p.