Voorbereidingen aruba
Blijf op de hoogte en volg Myrna
14 Maart 2007 | Nederland, Heemskerk
Ik zal het even toelichten; Ik ga voor stage 2 maanden naar Aruba (wat een straf ) Mijn vertrek datum is 15 april en mijn retour data 11 juni... 2 maanden dus. Ik heb gister een Paspoort aangevraagt en ben nu bezig met mijn uitwonende studie financiering. Het valt me allemaal nog best mee. Jullie horen van me...
... Groetjes
15 Maart 2007 - 16:38
Sil:
hay muts,
je foto's moet je nog wel ff bijwerken dan he;)haha en in je uitnodiging stond deze site verkeerd:S ik wist het maar misschien andere niet. kussjes sil -
12 April 2007 - 23:11
Paulus Van Face Box:
Hoi meid,
alweer een tijdje niet gesproken!
Nouja, ik bedacht me dat ik me mis vergist had in de datum dus laat ik heir eens kijken. blijkbar nog niet in Aruba, dus ik heb nog kans (15 apr toch?)
Nou ja, ik gaat van je horen. groetjes,
Ik zal de siten in de gaten houden!!!
nogmaals groetjes,
Paulus
15 April 2007 - 20:53
Mama:
Hoi lieve Myrna,
ik ben blij dat je veilig bent aangekomen n dat ik hoorde dat je lekker op het strand ligt. Hoe was je reis? en aankomst? We hebben op Schiphol gewacht tot we je vliegtuig zagen wegrijden en we hebben nog een stukje meegelopen tot we niks meer van het vliegtuig konden zien -
15 April 2007 - 21:00
Mama:
vervolg,
We zijn nog even bij oma geweest en toen weer naar huis, waar chris, nog ziek, op de bank lag. Hester had al gebeld, zei hij. De hele dag duurde lang en al die tijd zat jij in het vliegtuig. Tante heeft ook nog gebeld. Ik hoop gauw wat van je te horen. liefs van ons allen, mama